Zöldség palánták

Rendkívül fontos számunkra a vevőkörünk megtartása és folyamatos bővítése. Ezt csak kiváló minőségű zöldség palánták termesztésével és újdonságok bevezetésével tudjuk elérni. Itt a ravasz marketing trükkök semmit sem érnek. Ha a vevő nem azt kapja a pénzéért, amit várt, többet nem fog tőlünk vásárolni. Sőt, még rossz hírünket is fogja kelteni. A zöldség palánta kínálatunk ezért is minőségi, változatos és a lehető legjobb áron elérhető!

Paradicsom palánták

Paprika palánták

Uborka palánták

Padlizsán palánták

Cukkini palánták

Palánta-kertészetünk ’háztáji” jellegű. Ennek köszönhetően minden egyes zöldség palántára nagyon odafigyelünk. Minden munkát kézzel végzünk. Idegen munkaerőt nem foglalkoztatunk, így a növényeinkkel kapcsolatban a legjelentéktelenebb apróság sem kerüli el a figyelmünket. Sérült, beteg, fertőzött vagy fejletlen zöldség palánta nem kerülhet a vevőinkhez.

Korábban szabadgyökerű, tálcás, olcsóbb árfekvésű zöldség palántákat is neveltünk jelentős mennyiségben azok számára, akik inkább az „árat”, és nem az „árút” tartották a legfontosabb tényezőnek. Mára teljesen megváltozott az üzleti politikánk. Úgy gondoljuk, hogy olcsó zöldség palántát bármelyik piacon lehet vásárolni. Akiknek erre van szükségük, biztosan találnak. Ha mégsem sikerül, akkor szívesen ajánlunk olyan árusokat, akiknél a legolcsóbb palánták kaphatók.