PATRIZIO F1 Paprika palánta

A kép csak illusztráció

PATRIZIO F1 Paprika

Kaliforniai paprika újdonság!

Kiszerelés

9 cm-es cserépben.

Cserepenként 1 db. erős, edzett PATRIZIO F1 paprika palánta.

Napigényes növény

Rendszeres öntözést igényel

Ültetés: márciustól – júniusig

Ár (bruttó)

Kapható

Megjegyzés

A növény jellemzői

A Patrizio F1 egy kaliforniai paprika újdonság! Nagyon bőtermő, termései 3-4 rekeszesek, óriás méretűek, szinte gigantikusak. Átlagsúlyuk meghaladja a 300 grammot. Sötétzöldből élénk pirosba érik. Zölden és éretten egyaránt ízletes, ropogós. Minden tekintetben prémium minőséget képviselő kaliforniai paprika hibrid. Magyarországon a mi kertészetünkön kívül tudtommal máshol nem árusítják a palántáit. Nagyon magas szintű ellenálló képességgel rendelkezik

Igények és ellenállóság

Az egyik legegyszerűbben termeszthető zöldségünk a paprika. Emiatt a paprika palánták ültetését és gondozását kezdő kertészeknek is ajánlom! Házikertben, fóliasátorban vagy üvegházban egyaránt könnyen és eredményesen termeszthető.

Napfényes helyre ültessük! A könnyen melegedő, jó szerkezetű talajt kedveli. A rendszeres tápanyag ellátást és öntözést meghálálja.

A Patrizio F1 kaliforniai paprika hajtatásra és szabadföldi termesztésre egyaránt alkalmas hibrid. Szabadföldi kiültetése május elejétől ajánlott. Fűtött és fűtetlen fóliasátorba vagy üvegházba márciustól július elejéig ültethető.

Támrendszert igényel.

Ajánlott növénysűrűség: 5-6 paprika palánta /m2

Rezisztencia

TMV/ToMV/PMMoV/TSWV 0

További palántáink