Rólunk

Mit érdemes tudnia rólunk?

  • Szabadföldi és hajtatott zöldségtermesztéssel és palánta neveléssel foglalkozunk, már több,  mint két évtizede. Kertészetünk mindössze két személyes, tevékenységünket őstermelőként végezzük. Az egyetlen segítségem a feleségem, Emese.
  • Kertészetünk „háztáji jellegű”, vagyis egészen kicsi gazdaság. Ezen a jövőben sem szeretnénk változtatni. Tapasztalatom szerint a mennyiségi növekedésnek gyakran a minőség látja kárát. Bár eredetileg nem kertésznek tanultam, sőt főállásban jelenleg is „értelmiségiként” dolgozom, egészen fiatalon ’Ezüstkalászos Gazda” minősítést szereztem. Elméleti tudásomat szakkönyvekből szereztem önszorgalomból, a szakma szeretetét pedig gyerekkoromból hoztam. Számomra a kertészet a mai napig bizonyos értelemben hobbi. Talán ezért tartom a legfontosabbnak a megbízhatóságot és a magas minőséget a termékeink előállítása során.
  • Vevőinkre szintén az igényesség jellemző. Legyenek bár kisnyugdíjasok, alkalmazottak, vagy átlagon felül kereső vállalkozók, csúcsértelmiségiek, esetleg média-szakemberek, egy dolog közös bennük: átlagon felüli minőséget keresnek. Ennek az igényüknek szeretnénk mi megfelelni. Nem átlagos termékeket kínálunk, nem átlagos vevőknek!
  • Mi tudatosan a nehezebb utat választottuk: nem a termékeink árával, hanem azok minőségével szeretnénk Önt is lenyűgözni!

Ne feledje: „Ha tőlem vásárol, mindketten jól járunk!”

Genda Attila Csaba                                                   

Ezüstkalászos minősítésű kertész 

Őstermelő

Csór; Kossuth Lajos utca 11.

Mobil:+36/30-206-75-92

E-mail: gendaati@gmail.com