Bogyós gyümölcstermők

TYTTI homoktövis

A növény jellemzői A TYTTI egy narancssárga, kompakt növekedésű, bőtermő homoktövis fajta. Igények és ellenállóság Mindenképpen szüksége van porzóra. Pollenadónak a TARMO porzót ajánlom.

TARMO porzó homoktövis

A növény jellemzői A TARMO homoktövis nem hoz termést, de a termő homoktövis mellé mindenképpen szükség van rá a beporzás végett. A TYTTI fajtánk mellé ajánlom. Csak a termő homoktövis csemetével együtt árusítjuk, külön nem vásárolható meg. Igények és ellenállóság Szárazságtűrő.

SUPER ISSAI mini kiwi

A növény jellemzői A SUPER ISSAI egy nagyon bőtermő, mézédes mini kiwi. Támrendszer mellett termeszthető. Igények és ellenállóság A magyar klímát jól viseli. A téli hideget bírja, a nyári meleget kifejezetten kedveli. Vízigényes. A tápanyagokban gazdag talajt szereti.

HAYWARD kiwi

A növény jellemzői A HAYWARD egy nagyon bőtermő, nagy termésméretű, ízletes zöld kiwi. A magyar klímát jól bírja. Egy idősebb növény akár több száz termést is hoz egy szezon alatt. Igények és ellenállóság Porzóra van szüksége. Pollenadónak a TOMURI fajtát ajánlom.

BLUECROP kék áfonya

A növény jellemzői A BLUECROP egy középmagas növekedésű, bőtermő, nagyon dekoratív világoskék áfonya fajta. A RÉKA testvérpárja, hasonló tulajdonságokkal és igényekkel. Igények és ellenállóság Csak savanyú talajban termeszthető eredményesen. Ellenálló fajta.

RÉKA kék áfonya

A növény jellemzői A RÉKA egy magas bokrú, nagyon gyorsan nővő, fürtös kék áfonya. A másik fajtánknak, a BLUECROP-nak a testvére, sok hasonló tulajdonsággal. A termése a beérés után még hosszan a növényen tartható jelentősebb minőség romlás nélkül. Egy fejlett, több éves növény akár 8 kg termés leadására is képes. Érésideje: június- július. Szedése gyors … Read more

TITANIA ribiszke fekete ribiszke

A növény jellemzői A TITANIA egy klasszikus, erős növekedésű, hosszú fürtű fekete ribiszke fajta. Bőtermő. Bogyói nagy szeműek, ízletesek. Friss fogyasztásra és tartósításra egyaránt kiváló. Igények és ellenállóság A lisztharmatnak és egyéb gombás fertőzéseknek jól ellenáll.

JONKHER VAN TETS piros ribiszke

A növény jellemzői A JONKHER VAN TETS egy nagy bogyójú, hosszú fürtű, közepes növekedési erélyű, korai piros ribiszke fajta. Június közepén hozza ízletes terméseit. Friss fogyasztásra és tartósításra egyaránt kiváló. Ez a csodálatos piros ribiszke nemcsak hasznos egyede, de egyben dísze is lehet a kertünknek. Igények és ellenállóság Ápolása egyszerű. Fagytűrő képessége kiváló.

EASYCRISP CAPTIVATOR egres

A növény jellemzői Az EASYCRISP CAPTIVATOR egy ízletes, lisztharmat rezisztens köszméte (egres). Szedését megkönnyíti, hogy kevés tüskével rendelkezik. Gyümölcsei nagyok, éretten bordó-piros színűek, édesek. A bokrok közepes méretűek, magasságuk 100-120 cm. Igények és ellenállóság Ellenálló köszméte (egres) fajta, magas szintű lisztharmat toleranciával. A megfelelő tápanyagellátást és öntözést meghálálja. Nem igényel különösebb szakértelmet a gondozása.