Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok Fehérvárcsurgón!

A kertészkedés szerelmesei számára izgalmas esemény közeleg. 2023. június 2-4. között a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély parkjában immár 19. alkalommal rendezik meg az Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokat, nemzetközi kiállítást és vásárt, amely három napon keresztül, péntektől vasárnapig várja a látogatókat és a szakembereket egyaránt.

Ez az esemény minden évben óriási érdeklődést kelt, és izgalmas lehetőséget nyújt a szakembereknek és növénykedvelő nézelődőknek egyaránt. Az idei kiállítás különlegessége, hogy három díszvendég ország, Spanyolország, Svédország és Franciaország kerül fókuszba. Ezek az országok híresek gazdag növénykultúrájukról és különleges kertművészeti hagyományaikról, így a látogatók reményeink szerint egy lenyűgöző európai kertészeti utazáson vehetnek részt.

A rangos eseményen a mi kertészetünk, a CSÓRI zoldseg-palanta.hu kertészet is képviselteti magát. Büszkén mutatjuk be növényeinket, amelyeket a látogatók meg is vásárolhatnak.

Növényeink között találhatók zöldség-, fűszer- és gyógynövény palánták (paprika, paradicsom, padlizsán, uborka, cukkíni, zeller, több féle bazsalikom, köztük egészen különlegesek is), dísznövények ( elsősorban csodálatos dáliák),valamint bogyós gyümölcs csemeték is (szeder, málna, áfonya, egres, ribizli, sőt kivi és homoktövis csemete is).

Reméljük, hogy minden érdeklődő megtalálja nálunk a számára legérdekesebb növényeket. Az Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokon a kiállítási sátrunknál szeretettel várunk minden növénykedvelő látogatót. Itt felfedezhetik a zöld kincseinket, megkérdezhetnek bennünket a növények gondozásáról és különleges tippeket kaphatnak a kertészkedéshez. Örömmel , és nem mellékesen szakértelemmel állunk mindazok rendelkezésére, akik néhány percet ránk szeretnének fordítani az idejükből.

Szívesen válaszolunk a kérdéseikre (ha tudunk) és segítünk Önöknek megtalálni a legmegfelelőbb növényeket a kertjükbe. Ne hagyja ki ezt a lenyűgöző eseményt! Jöjjön el Ön is a 19. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokra, és fedezze fel a növények csodálatos világát velünk együtt!